בסיר בינוני, על להבה בינונית, מטגנים בשמן את זרעי הכוסברה, בצל קצוץ וג׳ינג׳ר.
מרכיבים
קציצות עדשים בקארי, דלורית וקוקוס
מתכון טבעוני! תבשיל קארי חלומי עם קציצות עדשים כתומות. קל להכנה ומלא בטעמים אקזוטיים
הוראות הכנה
מנמיכים את הלהבה ומבשלים מכוסה כ - 15 דקות.
מגבירים את עצמת הלהבה ומוסיפים את השום, הל, קינמון, דלורית ומלח ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים קרם קוקוס, מים, שאטה, כורכום וקשיו ומביאים לרתיחה.
מנמיכים ללהבה קטנה ומכסים. מבשלים כחצי שעה עד לריכוך. במידה והקארי יצא דליל מדי מצמצמים כ - 5 דקות על להבה גבוהה ללא מכסה.
במקביל מחממים תנור לחום של 180 מעלות. על תבנית מרופדת בנייר פרגמנט מסדרים את קציצות העדשים מעבירים לתנור החם ל - 10 דקות.
מוציאים והופכים את הקציצות על צד השני ומחזירים לתנור ל - 15 דקות נוספות, עד שהקציצות מוזהבות וקריספיות.
מרתיחים את הרוטב ומוסיפים אליו את הקציצות. מעבירים לצלחת הגשה ומפזרים מעל עלי כוסברה, פלפל חריף ואם רוצים 1 כף שבבי קוקוס מיובש (לא חובה).