אופים את הקציצות לפי ההוראות הגב האריזה.
מרכיבים
מגש אירוח קציצות עדשים כתומות עם תוספות
מגש טבעוני בסטייל שעושה כיף בפה והמון צבע בעיניים. מושלם לאירוח מפנק
הוראות הכנה
מגרדים את הסלק בפומפייה דקה. טוחנים במעבד מזון או בלנדר מוט את הסלק, גבינה טבעונית / גבינת עזים / קשיו טחון, 1 כף שמן זית מלח ופלפל למחית חלקה. מצננים כשעה במקרר.
מניחים כף גדושה מעל הקציצה, מעל מניחים כמה מקלוני תפוח עץ ובוזקים מעט סומק.
במחבת בינונית מטגנים עד להזהבה את קוביות הבטטה והפקאן בשמן הזית, על להבה נמוכה כ - 7 דקות. מתבלים במלח פלפל ומעט קינמון.
מניחים כף של טחינה / גבינת ריקוטה / גבינה טבעונית על קציצה ומעל מסדרים כף של סלט בטטה ופקאן.
מערבבים יחד את הפיסטוק, חמוציות, בצל, נענע, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל.
מניחים כף גדושה של לאבנה על קציצה, מעל מניחים כף גדושה של סלסה פיסטוק ובוזקים מעל מעט זעתר.
טוחנים את האבוקדו עם מיץ הלימון, שום, 2 כפות שמן זית, מלח ופלפל בזרת בלנדר מוט או מעבד מזון לקרם חלק, מצננים כשעה.
מערבבים יחד את הפלפלים עם 1 כף שמן הזית, מלח, פלפל וכוסברה.
מניחים כף גדושה של קרם אבוקדו על קציצה. מעל מניחים כף של סלט פלפלים ומעטרים בעלה כוסברה.