מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
מרכיבים
המבורגר צמחוני
המבורגר צמחוני, עסיסי וכל כך טעים, לצידו תפוחי אדמה קטנים ופריכים
הוראות הכנה
בקערה גדולה מערבבים היטב יחד את הטחון מהצומח, ביצים, פירורי לחם, קטשופ, מלח ופלפל. לשים היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית, מגלגלים ל-6 קציצות ומשטחים קלות.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה משומנת, משמנים את הקציצות ומעבירים לתנור החם ל-7 דקות.
הופכים צד ומחזירים ל-7 דקות נוספות.
חוצים את הלחמנייה, מורחים במיונז, מניחים חסה, בצל ועגבנייה, מניחים מעל את ההמבורגר ובמידה ורוצים מניחים ביצת עין. מגישים לצד קרעי תפו"א צלויים וקטשופ.
מבשלים את תפו"א בשלמותם בהרבה מים ומלח עד לריכוך. מסננים ומצננים היטב.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות. קורעים את תפו"א ל-4 ומועכים קלות.
מעבירים לתבנית עם נייר אפייה, מתבלים בשמן זית, מלח ופלפל ומעבירים לתנור החם ל-15 דקות עד להזהבה.