Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
ראש כרובית ממולא טחון מן הצומח טבעול בקארי, מיץ לימון ותימין

ראש כרובית ממולא טחון צמחוני בקארי, מיץ לימון ותימין

מָנָה 4 מנות
משך 1 שעות
דרגת קושי קל

מרכיבים

1 חבילה טחון צמחוני
1 כרובית שלמה עם הגבעולים
2 כפות מיץ לימון (לשלב הסופי של המנה)
2 כפות פירורי לחם
1 בצל קטן מגורד וסחוט מהנוזלים
2 שיני שום טריות וכתושות
1 כף תימין טרי וקצוץ
1 כף תבלין קארי
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון
העתקת רשימת רכיבים
רשימת הרכיבים הועתקה

ראש כרובית ממולא טחון צמחוני בקארי, מיץ לימון ותימין

מתכון טבעוני לכרובית שלמה ועסיסית, עטופה בציפוי אקזוטי וממולאת בכל טוב

הוראות הכנה

1. לבישול הכרובית

חולטים את הכרובית. שמים מים בסיר עם כף מלח, מביאים לרתיחה, כאשר המים רותחים שמים את הכרובית בשלמותה כשהגבעולים כלפי מעלה וכל הפרחים מכוסים במים.

2.

מבשלים 10 דקות עד שסכין ננעצת בקלות בגבעולים (חשוב שהכרובית לא תהיה רכה מדי), מסננים, שוטפים ומצננים.

3. לתיבול הכרובית

מערבבים יחד את כל מרכיבי הרוטב - תימין, שמן זית, 2 כפות מיץ לימון וקארי, ומורחים על כל הכרובית.

4. להכנת המלית

שמים בקערה את כל המרכיבים - טחון צמחוני, בצל, שום, פירורי לחם, מלח ופלפל ומערבבים יחד.

5.

ממלאים את הכרובית. הופכים אותה עם הגבעולים כלפי מעלה וממלאים את החללים הריקים בתערובת בדחיסה קלה.

6. לאפיית הכרובית

מניחים את הכרובית על תבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות כחצי שעה עד להזהבה.

7. להגשה

כשהכרובית מוכנה וחמה מזליפים עליה עוד 2 כפות מיץ לימון ומגישים.

המתכון של
בת-חן דיאמנט
מידע תזונתי

סימון תזונתי

למנה

פחמימות
19.4 גרם
אנרגיה
310.6 קילוקלוריות
שומנים
12.5 גרם
חלבון
27.6 גרם
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם