מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
מרכיבים
1 חבילה קציצות קינואה וברוקולי 99 קלוריות
8 בטטות בינוניות או קטנות נקיות וחצויות לאורכן
4 כפות שמן זית
1 כף סוכר חום שטוחה
2 כפות חומץ בלסמי
2 שיני שום כתושות
3 ענפי תימין מופרדים לעלים
1 קורט סוכר
1 קורט מלח
קציצות קינואה וברוקולי ובטטות צלויות
במנה הזו לא תדעו במה לתת קודם ביס, בקציצות הנימוחות או בבטטות הצלויות. טעים, טעים
הוראות הכנה
1. להכנת הקציצות
2.
מרפדים 2 תבניות בנייר אפייה. מרססים את שתיהן במעט ספריי שמן.
3.
בתבנית אחת מחממים את הקציצות על פי ההוראות בגב האריזה.
4. להכנת הבטטות
את התבנית השנייה מרפדים בנייר האפייה ומפזרים קורט סוכר וקורט מלח.
5.
בקערה גדולה מערבבים שמן, סוכר חום, חומץ, שום מלח ופלפל, מכניסים את הבטטות ומערבבים.
6.
מניחים את הבטטות המשומנות עם הצד הישר כלפי מטה על נייר האפייה.
7.
אופים כ-35 דקות או עד שהבטטות עשויות במידה הרצויה.
8. להגשה
מגישים לצד הקציצות החמות.
המתכון של
רות אוליבר
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
61.5 גרם
אנרגיה
357.5 קילוקלוריות
שומנים
9.3 גרם
חלבון
8.2 גרם