מבשלים את תפו"א בהרבה מים ומעט מלח, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה בינונית, מבשלים לריכוך כ - 15 דקות.
מרכיבים
מוקפץ שווארמה מתובלת על מצע פירה עשיר
שווארמה עסיסית ומתובלת על מצע של פירה עם בצל, רך ונמס בפה. ארוחת הצהריים האולטימטיבית!
הוראות הכנה
מסננים ומועכים לפירה, מוסיפים חלב, חמאה, מלח ופלפל לפי הטעם ומערבבים.
במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן הזית על להבה בינונית כ - 10 דקות תוך כדי ערבוב. מגבירים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב נמרץ 5 דקות נוספות עד שהבצל מתקרמל.
מוסיפים את הכמון ומערבבים היטב. מוסיפים את השווארמה מן הצומח ומטגנים 3 דקות נוספות. מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל הירוק והפטרוזיליה, מערבבים 2 דקות נוספות ומורידים מהאש.
מניחים 3 כפות גדושות של פירה על צלחת הגשה, מניחים במרכז 2 כפות גדושות של שווארמה, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.