מחממים מחבת גדולה, שמים 1 כף שמן זית ומאדים את הבצלים עד להזהבה.
מרכיבים
1 חבילה שווארמה צמחונית
2 תפוחי אדמה אדומים, חתוכים לקוביות קטנות
3 בצלים חתוכים לקוביות
3 כפות שמן זית
1 כף פפריקה אדומה מתוקה
1/2 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור
התבשיל הכפרי של טבעול
הגרסה הביתית לקלאסיקה האהובה של טבעול
הוראות הכנה
1.
2.
מוסיפים 1 כף שמן ואת קוביות תפוחי האדמה למחבת, מטגנים כ-5 דקות נוספות.
3.
מתבלים במלח, פלפל וחצי מכמות הפפריקה המתוקה.
4.
מניחים את השווארמה על גבי תבנית תנור עם נייר אפייה ומזליפים מעט שמן מעל.
5.
צולים בתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 10 דקות.
6.
מעבירים את תפוחי האדמה והבצלים לתבנית עם נייר אפייה וצולים בתנור למשך כ-10 דקות עד להשחמה.
7. להגשה
מערבבים במחבת את השווארמה, תפוחי האדמה והבצל, מתקנים תיבול, מוסיפים פפריקה מתוקה ומגישים.
המתכון של
מערכת טבעול
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
19.7 גרם
אנרגיה
324 קילוקלוריות
שומנים
16.2 גרם
חלבון
24.3 גרם