קולים את הפלפלים על להבה גלויה עד שהקליפה שרופה לגמרי.
מרכיבים
סלט של שניצל תרד 99 קלוריות, פלפלים צבעוניים קלויים וצזיקי
הסלט הזה הוא באמת ארוחה! צבעוניות של ירקות ועשבי תיבול, תיבול מתקתק וצזיקי מפנק
הוראות הכנה
מעבירים את הפלפלים השרופים לקערה גדולה ומכסים בניילון נצמד, מצננים כחצי שעה.
מוציאים מהקערה וקולפים את הקליפה השרופה, נפטרים מהגרעינים וחותכים את פלפל הקלוי לרצועות בעובי 2 ס"מ.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות, מניחים את השניצלים על תבנית עם נייר פרגמנט וצולים בתנור החם כ - 12 דקות.
חותכים לרצועות בעובי של 2 ס"מ ומוסיפים לקערה עם הפלפלים. מוסיפים את הבצל, מלפפון, נענע, פטרוזיליה, שמן זית, חומץ ודבש, מתבלים במלח ופלפל, מערבבים
ומחלקים לצלחות הגשה.
מערבבים יחד את כל הרכיבים - גבינת לאבנה, מלפפון מגורד דק בפומפייה, שיני שום כתושות, עלי נענע קצוצים, מלח ופלפל, ומגישים לצד הסלט.