בקערה מערבבים יחד גביע יוגורט, 3 כפות עירית קצוצה, 1 כפית צ'ילי גרוס, 1 כפית מלח שטוחה וכפית קליפת לימון מגוררת.
מרכיבים
4 יחידות שניצל כרובית 99 קלוריות
2 גזרים חתוכים לרצועות דקות
1 קולורבי גדול חתוך לרצועות דקות
1 שומר חתוך לרצועות דקות
1 סלק חתוך לרצועות דקות
1/4 כרוב חתוך לרצועות דקות
2 שיני שום כתושות
2 כפות רוטב סויה
1/4 כוס חומץ בן יין
4 כפות שמן שומשום
1 כף דבש
5 כפות שומשום קלוי
1 כפית ג'ינג'ר מגורר
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
1/2 כפית מלח
1 מיכל יוגורט בטעם טבעי
3 כפות עירית קצוצה
1 כפית צ'ילי גרוס
1 כפית מלח שטוחה
1 כפית קליפת לימון מגוררת
1 סלק אדום מבושל
1/2 כוס טחינה
1 שן שום כתושה
1 כפית מלח
1/2 כוס מים (יכול להשתנות, תלוי במרקם, ניתן להוסיף עוד)
1/2 לימון סחוט למיץ
שניצל כרובית 99 קלוריות עם סלט שורשים ומטבלים צבעוניים
ארוחה מגוונת וצבעונית שתעשה שמח בצלחת ובפה - שניצל כרובית, סלט שורשים בתיבול מיוחד ומטבלים רעננים
הוראות הכנה
1. להכנת מטבל היוגורט
2. להכנת מטבל הטחינה
מרסקים את הסלק המבושל ומערבבים עם 1/2 כוס הטחינה, שן שום כתושה, 1 כפית מלח, 1/2 כוס מים ומיץ מחצי לימון.
3. להכנת הרוטב
מערבבים 2 שיני שום כתושות, 2 כפות סויה, 1/4 כוס חומץ בן יין, 4 כפות שמן שומשום, 1 כף דבש, 5 כפות שומשום קלוי, 1 כפית ג'ינג'ר מגורר, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס ו-1/2 כפית מלח.
4. להכנת סלט השורשים
מערבבים את כל ירקות השורש יחד - גזרים, קולורבי, שומר, סלק וכרוב, ומוסיפים את הרוטב.
5. להכנת השניצל
חוצים את שניצל הכרובית ואופים בתבנית על נייר אפייה בחום של 180 מעלות כ- 15 דקות.
6. להגשה
מגישים לצד הסלט והשניצלים.
המתכון של
אינס שילת ינאי
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
29.7 גרם
אנרגיה
404.3 קילוקלוריות
שומנים
28.4 גרם
חלבון
12 גרם