מפשירים את החזה הצמחוני. מחממים תנור לחום של 180 מעלות. פורסים את החזה בגריל לרצועות ארוכות ברוחב 2 ס"מ. מניחים על תבנית עם נייר פרגמנט, צולים בתנור החם 10 דקות.
מרכיבים
סלט קיסר עם נתחי חזה בגריל צמחוני 99 קלוריות
גם אם לא אוכלים עוף לא צריך לוותר על סלט קיסר. חסה קריספית, רוטב עשיר, נתחי חזה בגריל מן הצומח, אנשובי ופרמזן. פריך, טעים וקל
הוראות הכנה
בתבנית נוספת מסדרים את פרוסות הבאגט, מתבלים במעט שמן זית ומלח ומזהיבים בתנור כ - 10 דקות.
מרתיחים סיר קטן עם מים, מתבלים בכף מלח. מניחים בזהירות את הביצים בתוך הסיר ומבשלים 6 דקות בדיוק. מוציאים מהמים ומצננים בקערה עם מים קרים. מקלפים בעדינות ושומרים בצד.
מערבבים את כל חומרי הרוטב - מיונז, שמנת חמוצה, 2 כפות פרמזן, מים, שום, טבסקו, אנשובי, לימון, פלפל ומלח, בעזרת מטרפה למרקם חלק.
מפרידים את עלי החסה ומניחים בקערה גדולה, מוסיפים את החזה בגריל, קרוטוני הבאגט ופרוסות הבצל. מזלפים מעל 4 כפות גדושות של הרוטב ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים. מסדרים בצלחות הגשה, בוזקים מעל פרמזן מגורד ומניחים מעל ביצה רכה חצויה, מתבלים את הביצה במלח ופלפל ומגישים.