חותכים את האננס, הקישוא, הבצל האדום והפלפל לחתיכות שניתן להשחיל על שיפוד. חותכים כל נקניקייה ל-3 חתיכות.
מרכיבים
1 חבילה נקניקיות טבעוניות
1 אננס טרי או חתוך מראש
½ קישוא
1 פלפל אדום
1 בצל אדום
4 פלפלים חלפיניו
1 עגבנייה (לרוטב)
1 בצל (לרוטב)
1 צרור כוסברה
1 ליים
מעט מלח
שיפודי נקניקיות, ירקות ואננס עם סלסה פיקנטית
שיפודים שהם חגיגה של טעם חריף ומתוק - נקניקיות טבעוניות, ירקות ואננס בתיבול מושלם
הוראות הכנה
1.
2.
משחילים את חתיכות הנקניקיות, הירקות והאננס לסירוגין על השיפודים. שומרים אותם מכוסים בניילון נצמד במקרר.
3.
צולים את השיפודים על המנגל.
4. להכנת הסלסה
חוצים את פלפלי החלפיניו ומסירים את הגרעינים, ניתן להשאיר אותם אם אוהבים חריף מאוד. קוצצים את העגבנייה והבצל גס וטוחנים יחד עם הכוסברה במעבד המזון לסלסה דקה. מתבלים במלח ומיץ ליים.
5. להגשה
מגישים עם הסלסה ומקשטים עם כוסברה.
המתכון של
מערכת טבעול
מידע תזונתי
סימון תזונתי
למנה
פחמימות
37.7 גרם
אנרגיה
350.2 קילוקלוריות
שומנים
15.1 גרם
חלבון
16.9 גרם