בסיר בינוני מטגנים את הבצל ב- 4 כפות שמן הזית על להבה נמוכה כ - 10 דקות, עד להזהבה.
מרכיבים
חזה בגריל צמחוני 99 קלוריות עם פתיתים וסלט עגבניות פיקנטי
ארוחה טבעונית ושמחה עם פתיתים שכולם אוהבים, סלט עגבניות פיקנטי, חזה בגריל מן הצומח וים טעמים וצבעים
הוראות הכנה
מגבירים את הלהבה ומטגנים תוך כדי ערבוב 5 דקות נוספות.
מוסיפים את הפתיתים, פפריקה, מלח ופלפל ומערבבים דקה נוספת. מוסיפים את המים הרותחים ומנמיכים את הלהבה. מכסים ומבשלים 8 דקות.
במקביל מחממים תנור לחום של 180 מעלות. מניחים את נתחי החזה בגריל על תבנית עם נייר פרגמנט, צולים בתנור 12 דקות.
מערבבים יחד את כל המרכיבים - עגבניות, בצל סגול, כוסברה, פלפל ירוק חריף, שום, 4 כפות שמן זית ומיץ לימון. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
על צלחת הגשה מניחים 2 כפות גדושות של פתיתים, מעל מניחים 2 נתחי חזה בגריל ומעל 2 כפות סלט. מגישים לצד רבע לימון.