Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

ארוחת ערב עם טוויסט

מה חדש?

כאשר מנסים לשמור על תזונה בריאה יחסית או נכנסים לאורח חיים צמחוני/טבעוני הארוחה שיכולה להפיל אתכם היא ארוחת הערב. אחרי שהשקעתם בארוחת הבוקר והצהריים וסיימתם יום עבודה ארוך ומתיש, לא תמיד נותר כוח להשקיע מחשבה בארוחת ערב מזינה ומשביעה. בדיוק בשל כך, אנחנו עומדים לחלוק אתכם שני מתכונים לארוחת ערב שהם לא רק טעימים אלא גם מזינים ומהירים להכנה.

בשני המתכונים נשתמש עם חבילה טבעול סנסשיונל טחון צמחוני. מדובר באחת הסדרות הטובות ביותר של טבעול המתמחה בלגרום לכם לחשוב שאתם אוכלים בשר אמיתי כאשר בכל מנה יש 15 גרם חלבון. עוד חשוב לדעת על מוצר זה שהוא אינו מכיל חומרים משמרים ועשוי מחלבוני סויה איכותיים. חלבון סויה הוא חלבון מלא ולכן מכיל את כל חומצות האמינו שהגוף שלנו לא יודע לייצר בעצמו, כמו כן, הוא מאוד קל לעיכול. אגב, חלבוני הסויה של טבעול אינם עוברים הנדסה גנטית. 

אבל אתם בטח שואלים את עצמכם מה לגבי המרקם והטעם? ובכן, המרקם של הטחון הצמחוני מסדרה זו הוא עסיסי ורך ולא משנה אם אתם מבשלים, צולים, אופים או מטגנים אותו והטעם באמת יפתיע אתכם, זו הסיבה שמשתמשים בו בהמון מתכונים לארוחת ערב.

לחמניית באן עם טחון צמחוני והמון גודיז

מה דעתכם על לחמניות באן כטוויסט לארוחת ערב? הן רכות כמו ענן וטעימות ברמה שקשה לתאר ואם תוסיפו להם רוטב ברנדי, כרוב כבוש ומיונז סריראצ'ה זה בכלל משדרג את הטעם. חשוב לציין שמתכון זה מתאימות ל-15 מנות (ולכן אתם זקוקים ל-15 לחמניות באן, אותן תוכלו לקנות מוכנות ולהעביר אידוי) ואתם לחלוטין יכולים לשחק עם הכמויות.

1. מתחילים עם הכנת רוטב הברנדי:

- קרמל: ממיסים בסיר עם תחתית עבה, ועל חום נמוך, 3/4 כוס סוכר ו-3 כפות מים. כאשר הנוזל הופך לקרמל מסירים מהאש.

- בסיר נפרד מערבבים 2 כפות ברדי, כף גדושה של ג'ינג'ר קצוץ, 4 שיני שום פרוסות, כוס סויה וחצי פלפל חריף קצוץ, מוסיפים את הקרמל המוכן, מערבבים ומביאים לרתיחה.


- מוסיפים פנימה חבילה של טחון צמחוני, מפוררים אותו ומבשלים למשך מספר דקות עד שהרוטב נספג בו. 

2. מכינים את הכרוב:

- מערבבים כוס ושליש של סוכר ו-2 כוסות חומץ לבן ומוסיפים אליהם בצול ירוק אחד חתוך לטבעות, 2 יחידות פלפל שאטה שלמים ויבשים וכרוב אחד סגול קטן חתוך לרצועות. שימו לב – יש להקפיד שכל הכרוב יהיה בתוך הנוזל כך שאחרי חצי שעה הוא יהיה מוכן לאכילה.

3. מכינים את המיונז סריראצ'ה:

- מערבבים עד לאיחוד 500 גרם מיונז רגיל, מיונז קל או טבעוני, 500 גרם רוטב סריראצ'ה ולימון אחד קטן סחוט.

4. הרכבת המנה:

- חוצים את לחמניות הבאן, מורחים את המיונז, מוסיפים עלי בזיליקום, מניחים כרוב וטחון וסוגרים. 

בוריטו טבעוני עם שכבות של עונג

המתכון הבא של בוריטו ביתי עם טעם של מקסיקו מתאים לארבע מנות וגם כאן תוכלו לשחק עם הכמויות. כשמסכלים על מתכונים לארוחת ערב, ללא ספק מדובר באחד המוצלחים והטעימים שיש.

1. שלבי הכנה ראשוניים:

- מחממים תנור ל-180 מעלות.

- מבשלים 150 גרם אורז ארוך על פי ההוראות על גב האריזה.

- מחממים קלות 160 גרם שעועית אדומה מקופסת שימורים.

- מקלפים וקוצצים דק את 3 שיני שום, קוצצים גס 2 ענפי כוסברה, חותכים לפרוסות 2 פלפל חלפיניו וראש אחד של חסה אייסברג לרצועות דקות. 

2. שלב הטיגונים:

- מטגנים כדקה את השום עד שהוא מתרכך, מוסיפים 2 כפיות רסק עגבניות ומקפיצים קלות, מוסיפים את האורז ומטגנים מספר דקות עד שמתקבל צבע מלא. 

- מטגנים במחבת חבילת טבעול סנסשיונל טחון צמחוני ומוסיפים אליו את תערובת התבלינים המקסיקנית.

3. הרכבת המנה:

- מחממים בתנור או במחבת חמה (אין צורך בשמן) 4 טורטיות גדולות, מורחים על כל אחת שמנת חמוצה (משאירים כ-3 ס"מ ריקים בקצה) ופס אמצעי של גוואקמולי.

- מפזרים חסה, שכבה של אורז, מעט שעועית ושכבה עבה מעט של טחון (משאירים 3 ס"מ פנויים בצדדים) ולבסוף פרוסות חלפיניו. 

- מקפלים פנימה את הצדדים של כל טורטייה, מגלגלים עם נייר וחוצים לחצי.

ככה אוכלים היום

טבעולים

רוצים לקבל הטבות וקופונים טבעוליים שווים?

הירשמו עכשיו לטבעול ותהנו מהטבות בלעדיות

להרשמה

טבעולים

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
עשה לך חשק לנסות את כל הטוב הטבעולי הזה?

קבלו את כל המתכונים המגרים שלנו, הטבות בלעדיות וטיפים טבעוליים ישר למייל שלכם